Grunder i professionell matlagning II
7,5 hp
Kurskod: MAT20G
Beslut: Fastställd av Utbildningsnämnden för lärande och miljö 2015-08-25. Giltig från och med 2016-01-18. Nedlagd 2024-02-09. Ersätts av: MAT21G - Grunder i professionell matlagning II.
Nivå: Grundnivå
Ämnesgrupp: Måltids- och hushållskunskap ()
Utbildningsområde: Designområdet 100%
Huvudområde: Mat- och måltidskunskap
VFU-andel: -
Engelsk titel: Introduction to Professional Cooking II
Revideringar
Litteratur
Litteraturlistan kan komma att revideras fram till 8 veckor före kursstart.
Kurslitteratur finns i viss omfattning att låna eller ladda ner på biblioteket. Talböcker för studenter med läsnedsättning finns sök- och nedladdningsbara i Legimus.
-
Swahn, Jan-Öjvind (2009), Det stora matlexikonet. Bromma: Ordalaget Bokförlag (348 s).
Artiklar och vetenskapliga artiklar om cirka 50 sidor tillkommer.